Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Touch Of Joy - Wild

Cover Touch Of Joy - Wild
Cover

Nummer

Jaar:1998
Label:CNR
Distributeur:ARCADE
Muziek/Tekst:Marc Paelinck
Serge Quisquater
Ronald Buersens
Producer:Marc Paelinck
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/02/1998 (Positie 40)
Laatste week notering:02/05/1998 (Positie 45)
Piekpositie:16 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:5939 (251 Punten)
In de landen:
be  Piek: 16 / Weken: 10 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:51Top Hits Top 100Arcade
110624
Compilatie
CD
1998
3:24Diamond CollectionCNR
22 205552
Album
CD
15/03/2002
3:23Vlaamse sterren [10]CNR
22 23343-2
Album
CD
17/09/2010

Touch Of Joy   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Don't Give It Up05/10/1996727
Enjoy08/03/1997418
Please Don't Go05/07/1997417
Come On And Get Up25/10/19971114
Wild28/02/19981610
Let's Go Crazy04/07/19982811
Feel All Right17/10/19982110
Give Me Freedom23/01/1999Tip: 5 
I'm On Fire10/04/1999432
I Can't Let You Go (No!)11/03/20001115
Fox On The Run24/06/20001514
It's On You30/09/20002810
Give It Up, Give It In06/01/2001Tip: 4 
Be Ready23/08/2003274
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Keep On Moving03/05/1997484
Enjoy28/06/1997743
Dance To The Rhythm10/10/19981017
Don't Say It's Over02/09/20001211
The Greatest Hits14/04/2001206
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 3)

ericwyns
Member
****
Opgewekte hit van "Touch Of Joy" waarmee ze in 1998 tien weken genoteerd stonden in de Vlaamse Ultratop 50. Ze bereikten plaats 16 als hoogste notering. Naar boven afgerond vier sterren voor deze "Wild" van Sergio en Sandy.

Patrick3
Member
****
Vlaanderen was wild op Sergio en Xandee.Na Sha-Na en Get Ready nu een nieuwe start voor hen?
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.