Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - I Never Wrote Those Songs

Nummer

Jaar:1977
Muziek/Tekst:Bob Ezrin
Alice Cooper
Dick Wagner
Producer:Bob Ezrin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:33Lace And WhiskeyWarner Bros.
BSK 3027
Album
LP
29/04/1977
Edit4:10Love At Your ConvenienceWarner Bros.
WBS 8448
Single
7" Single
07/1977
4:34You And Me [Lace And Whiskey]Warner Bros.
96.029
Single
7" EP
1977

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019344
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 5)

fleet61
Member
****
... 4 - ...

mikebordt
Member
*****
sehr schön

remember
Member
*****
Mit You & Me das Beste des Albums.
#12 meiner Alice Cooper Liste.
Laatst gewijzigd: 21/08/2013 00:39
10/10/2004 20:40
southpaw
Member
*****
Genug gute Songs hat er ja geschrieben, auch diesen sentimentalen Titel aus dem Jahr 1977. Schön gemacht, Mr. Furnier.
01/04/2004 23:35
pillermaik
Member
******
Sentimantale Ballade, am Schluss mit feinem Orchester.. Super!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.