Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Stan Van Samang - Poison

Cover Stan Van Samang - Poison
CD-Single
The Entertainment Group / Capitol 5122332 (be)

Nummer

Jaar:2007
Label:PARLOPHONE
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Kit Hain
Sacha Skarbek
Producer:Eric Melaerts
Guus Fluit
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Tom Helsen (Poison (Live))
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/11/2007 (Positie 35)
Laatste week notering:02/02/2008 (Positie 40)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:3777 (379 Punten)
Back Catalogue Singles:04/04/2015 / Piek: 25 / Weken: 1
Ultratip Bubbling Under:03/11/2007 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 11 / Weken: 13 (V)

Tracks

26/10/2007
CD-Single The Entertainment Group / Capitol 5122332 (EMI) [be] / EAN 5099951223328
Toon detailsAlles beluisteren
1.Poison (Full)
  3:21
2.Poison (Montana Version)
3:32
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:21Hit Club 2007 Vol. 4EMI
5098552
Compilatie
CD
26/10/2007
Full3:21PoisonThe Entertainment Group / Capitol
5122332
Single
CD-Single
26/10/2007
Montana Version3:32PoisonThe Entertainment Group / Capitol
5122332
Single
CD-Single
26/10/2007
3:21Welcome HomeThe Entertainment Group / Capitol
5153722
Album
CD
23/11/2007
The Montana Sessions - Live3:34Welcome HomeThe Entertainment Group / Capitol
5153722
Album
CD
23/11/2007
»» alles tonen

Stan Van Samang   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars16/06/2007122
Poison10/11/20071113
Siren16/02/2008169
Welcome Home17/05/2008Tip: 15 
This Time15/11/2008432
I Didn't Know07/02/2009383
Hang On (Regi & Stan Van Samang)19/06/2010109
Is It Over You (Owen feat. Stan Van Samang)27/11/2010Tip: 8 
King In My Head12/02/2011Tip: 3 
Free07/05/2011Tip: 22 
Stand My Ground30/07/2011Tip: 19 
Alles is liefde24/09/2011Tip: 25 
All In My Head01/10/2011Tip: 24 
Zijn we alleen (Laura Omloop & Stan Van Samang)10/03/2012Tip: 58 
One For The Road21/07/2012Tip: 28 
De eerste sneeuw19/01/2013Tip: 75 
Junebug05/07/201489
A Simple Life27/12/2014922
Goeiemorgend, goeiendag (Live)11/04/2015122
Hard Times (Live)18/04/2015126
Alive (Live)25/04/2015342
I Am (Live)02/05/2015263
Een ster (Live)09/05/2015139
No Surrender (Live)16/05/2015102
Summerbreeze04/07/20151611
Lucky Me14/11/2015Tip: 14 
Fix You (Stan Van Samang feat. Lisa)14/11/201547
Candy08/10/20161615
Little Moon Rises (Stan Van Samang feat. Sarah Bettens)28/01/2017276
The Load29/04/2017491
Rush22/07/2017Tip: 14 
Hemel voor ons twee28/10/20173110
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome Home01/12/2007342
Take It From Me31/01/2009514
King In My Head19/03/2011716
Stan Van Vrijdag02/07/2011463
Liefde voor publiek02/05/2015160
Stan Van Samang12/11/2016147
1002/12/2017332
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.88 (Reviews: 8)

Der_Nagel
Member
****
ein passables Poprock-Stück des belgischen Sängers, hat mit dem gleichnamigen Alice Cooper-Titel nichts am Hut, aufgerundete 3.5…

gherkin
Member
***
Matige tweede single.
Laatst gewijzigd: 24/05/2015 21:29

ericwyns
Member
***
"Poison" was in 2007 voor Stan Van Samang de opvolger voor zijn megahit "Scars". Hij kon het succes niet evenaren (misschien wel begrijpelijk), maar stond met deze song uiteindelijk toch dertien weken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50, maar bereikte net niet de top-10. Ook terug te vinden op zijn debuutalbum "Welcome home".
Laatst gewijzigd: 09/09/2010 15:34
16/05/2008 17:31
MUSICBOJ
Member
***
Matige plaat van Stan!
Laatst gewijzigd: 08/11/2008 15:14
02/04/2008 17:09
brotherke
Member
*****
Goed nummer maar toch net iets minder dan Scars.
05/01/2008 16:27
Muchana
Member
***
Bij 'Scars' duurde het een tijdje vooraleer ik het goed begon te vinden. Bij 'Poison' wacht ik nog steeds op dat moment. Sorry Stan maar dit is eens wat minder, een top 5 plaats zal moeilijk worden
15/12/2007 04:44
urs2222
Member
*****
guter Song...vor allem guter Satzgesang...sonst etwas zerzaust im Arrangement....knappe 5, weil die Melodie gut ist und auch der Gesang angenehm rüberkommt....
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.