Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Hooverphonic - Club Montepulciano

Cover Hooverphonic - Club Montepulciano
Cover
Cover Hooverphonic - Club Montepulciano
Dance Pool HOOV1CD (be)

Nummer

Jaar:1998
Muziek/Tekst:Alex Callier
Producer:Mark Plati
Hooverphonic
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1998
CD-Maxi Dance Pool HOOV1CD (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Club Montepulciano (Radio Edit)
  3:20
2.Club Montepulciano (808 State Remix)
6:36
3.Club Montepulciano (Dark Dayz Remix)
5:05
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:42Blue Wonder Power MilkColumbia
COL 489810 2
Album
CD
11/05/1998
3:40Blue Wonder Power MilkEpic
EK 69363
Album
CD
11/08/1998
3:20Humo's alle 98 goedEVA
4977822
Compilatie
CD
11/12/1998
Radio Edit3:20Club MontepulcianoDance Pool
HOOV1CD
Single
CD-Maxi
1998
808 State Remix6:36Club MontepulcianoDance Pool
HOOV1CD
Single
CD-Maxi
1998
»» alles tonen

Hooverphonic   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eden27/02/1999Tip: 12 
Mad About You01/07/20002314
Vinegar & Salt04/11/2000Tip: 6 
Out Of Sight10/03/2001Tip: 11 
Jackie Cane29/09/2001Tip: 3 
The World Is Mine05/10/2002481
Sometimes18/01/2003367
One12/04/2003Tip: 11 
The Last Thing I Need Is You11/10/2003Tip: 2 
Wake Up03/09/2005Tip: 2 
You Hurt Me18/02/2006442
Dirty Lenses18/03/2006Tip: 11 
Expedition Impossible27/10/2007304
Gentle Storm24/11/2007Tip: 4 
Circles29/03/2008Tip: 23 
Mijn leven (Andy Sierens A.K.A. Vijvenveertig feat. Hooverphonic)14/02/200919
The Night Before13/11/2010324
Anger Never Dies26/03/2011513
One Two Three20/08/2011481
Heartbroken22/10/2011Tip: 5 
Happiness17/03/2012403
Unfinished Sympathy16/06/2012277
Renaissance Affair [2012]06/10/2012Tip: 8 
George's Cafť01/12/2012Tip: 30 
Amalfi28/09/2013425
Ether01/02/2014Tip: 4 
Boomerang31/05/2014Tip: 6 
Gravity04/10/2014Tip: 4 
Badaboum21/11/2015321
I Like The Way I Dance23/04/2016238
Deep Forest21/05/2016Tip 
Hiding In A Song01/10/2016353
You19/11/20162610
Romantic28/04/20181418
Uptight29/09/20181717
Looking For Stars22/06/2019411
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
A New Stereophonic Sound Spectacular (Hoover)17/08/19961713
Blue Wonder Power Milk16/05/1998714
The Magnificent Tree02/09/20002107
Presents Jackie Cane05/10/2002134
Sit Down And Listen To04/10/2003445
No More Sweet Music19/11/2005231
Singles 96-0625/11/2006827
The President Of The LSD Golf Club13/10/2007426
The Night Before04/12/2010248
With Orchestra17/03/2012138
With Orchestra Live03/11/2012140
Collected15/12/20121363
Reflection23/11/2013161
In Wonderland26/03/2016147
The Best Of29/10/2016356
Looking For Stars24/11/2018421
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.42 (Reviews: 12)

drogida007
Member
*****

Die erste Single unter ihrem neuen Namen Hooverphonic ist dann auch poppiger ausgefallen. Gefällt mir sehr gut.

Thomas Hoffmann
Member
****
...angenehm...

remember
Member
***
Das ist so Pseudo-Trip-Hop.

Maylaya
Member
*****

Paperinik
Member
*****
Ich fühle mich an einem Strand... oder zumindest an einer Wunschvorstellung, denn hinkommen tu ich sowieso nicht.

Dino-Canarias
Member
*****
Wieder sehr routiniert umgesetzt von ihnen....

Ganz knappe 5.

(4.75)
Laatst gewijzigd: 11/01/2013 23:44

gherkin
Member
******
Eén van hun vele steengoede nummers.

Goldstar
Member
*****
Een nieuw tijdperk breekt aan in 1998: Hoover heet omwille van juridische redenen voortaan Hooverphonic, Geike Arnaert vervangt Liesje Sadonius als zangeres en frontvrouw van de groep, invloeden uit Trip-Hop, Galmwave en Ambient verdwijnen in hun vernieuwde sound en maken plaats voor strijkersarrangementen, waardoor de toegang tot het grote publiek een feit is. Een jaar later wordt de groep herleid tot 3 leden, omdat Frank Duchêne niet langer op dezelfde golflengte zit als Alex Callier.
Laatst gewijzigd: 05/07/2012 16:51

Der_Nagel
Member
****
weiblicher Gesang und Atmosphäre gefallen bei diesem Stück der Belgier – 4+…

AllSainter
Member
***
...
06/12/2007 12:29
SportyJohn
Staff
****
Schöne Melancholische sound und Stimme von "Geike Arnaert".
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.