Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Stan Van Samang - Siren

Cover Stan Van Samang - Siren
CD-Single
The Entertainment Group / Capitol 5214502 (be)

Nummer

Jaar:2007
Label:TEG
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Sven Tydeman
Producer:Eric Melaerts
Guus Fluit
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/02/2008 (Positie 16)
Laatste week notering:12/04/2008 (Positie 36)
Piekpositie:16 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:6867 (196 Punten)
Ultratip Bubbling Under:09/02/2008 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 16 / Weken: 9 (V)

Tracks

01/02/2008
CD-Single The Entertainment Group / Capitol 5214502 (EMI) [be] / EAN 5099952145025
Toon detailsAlles beluisteren
1.Siren (Single Version)
  3:27
2.Siren (Album Version)
  3:23
3.Creep (Live Acoustic Version)
  3:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:21Welcome HomeThe Entertainment Group / Capitol
5153722
Album
CD
23/11/2007
Single Version3:27SirenThe Entertainment Group / Capitol
5214502
Single
CD-Single
01/02/2008
Album Version3:23SirenThe Entertainment Group / Capitol
5214502
Single
CD-Single
01/02/2008
3:25Hit Club 2008 Vol. 1Sony BMG
88697284832
Compilatie
CD
24/03/2008
3:27Kids Top 20 11ARS
5307317
Compilatie
CD
28/03/2008
»» alles tonen

Stan Van Samang   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars16/06/2007122
Poison10/11/20071113
Siren16/02/2008169
Welcome Home17/05/2008Tip: 15 
This Time15/11/2008432
I Didn't Know07/02/2009383
Hang On (Regi & Stan Van Samang)19/06/2010109
Is It Over You (Owen feat. Stan Van Samang)27/11/2010Tip: 8 
King In My Head12/02/2011Tip: 3 
Free07/05/2011Tip: 22 
Stand My Ground30/07/2011Tip: 19 
Alles is liefde24/09/2011Tip: 25 
All In My Head01/10/2011Tip: 24 
Zijn we alleen (Laura Omloop & Stan Van Samang)10/03/2012Tip: 58 
One For The Road21/07/2012Tip: 28 
De eerste sneeuw19/01/2013Tip: 75 
Junebug05/07/201489
A Simple Life27/12/2014922
Goeiemorgend, goeiendag (Live)11/04/2015122
Hard Times (Live)18/04/2015126
Alive (Live)25/04/2015342
I Am (Live)02/05/2015263
Een ster (Live)09/05/2015139
No Surrender (Live)16/05/2015102
Summerbreeze04/07/20151611
Lucky Me14/11/2015Tip: 14 
Fix You (Stan Van Samang feat. Lisa)14/11/201547
Candy08/10/20161615
Little Moon Rises (Stan Van Samang feat. Sarah Bettens)28/01/2017276
The Load29/04/2017491
Rush22/07/2017Tip: 14 
Hemel voor ons twee28/10/20173110
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome Home01/12/2007342
Take It From Me31/01/2009514
King In My Head19/03/2011716
Stan Van Vrijdag02/07/2011463
Liefde voor publiek02/05/2015160
Stan Van Samang12/11/2016147
1002/12/2017332
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 9)

Der_Nagel
Member
****
liebevoll präsentiertes Gitarrenstück des Belgiers – 4*...

gherkin
Member
****
De hype rond Stan was rap gedaan: dit nummer flopte. Nochtans geen complete bagger.
Laatst gewijzigd: 24/05/2015 21:29
16/05/2008 17:29
MUSICBOJ
Member
******
BESTE SINGLE!!
02/04/2008 17:06
brotherke
Member
******
1 van de beste nummers op het album. Echt zalig.
24/02/2008 14:44
tejotejo
Member
******
Stan is the man !!
sexy , hot en brengt dat schiterend over , wat een bescheidenheid en uitstraling
begrijpelijk dat meisjes van 10 en bomma's van 70 dit goed vinden
18/02/2008 03:35
urs2222
Member
****
....gute Stimme, und ein ausgezeichnetes Arrangement...der Belgier hat schon einige gute Songs gebracht...allerdings waren sie international nicht besonders erfolgreich...vielleicht ändert sich das mit diesem schönen Song...
16/02/2008 12:49
Muchana
Member
*
De Stan Van Samang - hype blijft maar duren maar ook van dit nummer hou ik niet
30/01/2008 09:17
kittygroove
Member
******
love him!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.