Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Stan Van Samang - Welcome Home

Cover Stan Van Samang - Welcome Home
CD-Single
The Entertainment Group / Capitol 2161612 (be)

Nummer

Jaar:2007
Label:PARLOPHONE
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Vincent Pierins
Beverly Jo Scott
Stan Van Samang
Producer:Eric Melaerts
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Slongs Dievanongs (Welcome Home (Live))
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Back Catalogue Singles:04/04/2015 / Piek: 20 / Weken: 1
Ultratip Bubbling Under:17/05/2008 / Piek: 15 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 15 (V)

Tracks

02/05/2008
CD-Single The Entertainment Group / Capitol 2161612 (EMI) [be] / EAN 5099921616129
Toon detailsAlles beluisteren
1.Welcome Home (Single Version)
  3:28
2.Wasted (Florabama Version)
  4:01
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:32Welcome HomeThe Entertainment Group / Capitol
5153722
Album
CD
23/11/2007
Single Version3:28Welcome HomeThe Entertainment Group / Capitol
2161612
Single
CD-Single
02/05/2008
Live3:29Simply Live [Promo]Live Entertainment
5425025930234
Album
CD
07/12/2012
Simply Live3:28Liefde voor publiekLive Entertainment / Mostiko
22 25019-2
Album
CD
27/04/2015
Simply Live3:28Liefde voor publiek [CD+DVD Lotto Arena 2015]Live Entertainment / Mostiko
22 25019-9
Album
CD
27/11/2015
»» alles tonen

Stan Van Samang   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars16/06/2007122
Poison10/11/20071113
Siren16/02/2008169
Welcome Home17/05/2008Tip: 15 
This Time15/11/2008432
I Didn't Know07/02/2009383
Hang On (Regi & Stan Van Samang)19/06/2010109
Is It Over You (Owen feat. Stan Van Samang)27/11/2010Tip: 8 
King In My Head12/02/2011Tip: 3 
Free07/05/2011Tip: 22 
Stand My Ground30/07/2011Tip: 19 
Alles is liefde24/09/2011Tip: 25 
All In My Head01/10/2011Tip: 24 
Zijn we alleen (Laura Omloop & Stan Van Samang)10/03/2012Tip: 58 
One For The Road21/07/2012Tip: 28 
De eerste sneeuw19/01/2013Tip: 75 
Junebug05/07/201489
A Simple Life27/12/2014922
Goeiemorgend, goeiendag (Live)11/04/2015122
Hard Times (Live)18/04/2015126
Alive (Live)25/04/2015342
I Am (Live)02/05/2015263
Een ster (Live)09/05/2015139
No Surrender (Live)16/05/2015102
Summerbreeze04/07/20151611
Lucky Me14/11/2015Tip: 14 
Fix You (Stan Van Samang feat. Lisa)14/11/201547
Candy08/10/20161615
Little Moon Rises (Stan Van Samang feat. Sarah Bettens)28/01/2017276
The Load29/04/2017491
Rush22/07/2017Tip: 14 
Hemel voor ons twee28/10/20173110
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome Home01/12/2007342
Take It From Me31/01/2009514
King In My Head19/03/2011716
Stan Van Vrijdag02/07/2011463
Liefde voor publiek02/05/2015160
Stan Van Samang12/11/2016147
1002/12/2017332
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.17 (Reviews: 6)

sanremo
Member
***
knappe 3

Der_Nagel
Member
***
Popstück mit Pianobegleitung, 3+ für diesen Beitrag des Belgiers…

Patrick3
Member
*****
Fijn nummer

ericwyns
Member
**
Titelsong van het gelijknamig album van Stan Van Samang uit 2007. In 2008 kwam het nog als singel uit, maar het haalde in Vlaanderen slechts de Ultratipparade. Redelijk slaapverwekkend nummer.
16/05/2008 17:28
MUSICBOJ
Member
**
Flets..
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.