Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Arid - I Wish I Was All Of That

Nummer

Jaar:2002
Muziek/Tekst:Jasper Steverlinck
David Du Prť
Filip Ros
Producer:Mark Howard
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:26All Is Quiet NowEpic
EPC 505259 2
Album
CD
10/05/2002

Arid   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Me And My Melody18/03/2000344
Words19/05/2007427
Why Do You Run16/02/2008492
Tied To The Hands14/06/2008Tip: 3 
If You Go22/11/2008Tip: 4 
Come On30/01/2010Tip: 20 
Broken Dancer12/06/2010Tip: 15 
Hart van goud09/10/2010383
Something Brighter05/03/2011Tip: 34 
The High Life08/10/2011Tip: 18 
Seven Odd Years11/02/20121012
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Things Of Venom24/04/19991546
All Is Quiet Now18/05/2002324
Live13/12/20033312
All Things Come In Waves26/01/2008217
Under The Cold Street Lights06/03/2010415
Singles Collection05/11/20112527
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.