Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Aerosmith - Jesus Is On The Main Line

Nummer

Jaar:2004
Muziek/Tekst:Trad.
Fred McDowell
Producer:Jack Douglas
Steven Tyler
Joe Perry
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:48Honkin' On BoboColumbia
515447 2
Album
CD
29/03/2004

Aerosmith   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love In An Elevator14/10/1989285
Livin' On The Edge17/04/1993472
Cryin'20/11/1993814
Amazing12/02/1994338
Blind Man10/12/1994381
I Don't Want To Miss A Thing29/08/1998323
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nine Lives29/03/1997119
A Little South Of Sanity31/10/1998342
Just Push Play24/03/2001353
Music From Another Dimension!10/11/2012674
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.88 (Reviews: 8)

Southernman
Member
***
Regular.

remember
Member
***
diesen Sessiontrack muss ich nicht haben, klingt wie eine Abschlussfeier der Legenden.

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...
21/01/2008 00:54
aschlietuna
Member
***
guter benamung, schlechter melodie, als wäre man bei babtisten
07/07/2006 19:43
Koumbianer
Member
*****
Prärieblues? Hehe netter Begriff, das nenne ich eher irgendwie Southern Rock oder Texas-Country-Rock. Wie auch immer, mir gefälts!
26/05/2006 09:37
MŲnch
Member
*****
dito, Musicfreak! gefällt mir irgendwie sehr gut! aber auf dem album sind noch bessere songs vorhanden!
18/02/2006 15:59
Musicfreak
Member
*****
Cooler, gospelartiger Prärie Blues mit Slide Guitars. Seh schöner Abschluss des Albuns "Honkin On Bobo".
29/12/2004 21:19
Phil
Staff
***
gefällt mir nicht
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.