Login
België (Vlaanderen)

Paul Severs - Geen wonder dat ik ween

Cover Paul Severs - Geen wonder dat ik ween
7" Single
Start ST 6918 (be)
B-kant "De meisjes van de haven"

Nummer

Jaar:1970
Label:TELSTAR
Distributeur:CNR/TONE
Muziek/Tekst:Nelly Byl
Paul Severs
Coverversie van:Paul Severs & The Criminals - Geen wonder dat ik ween
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/11/1970 (Positie 20)
Laatste week notering:03/04/1971 (Positie 23)
Piekpositie:11 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:960 (696 Punten)
Back Catalogue Singles:13/11/2010 / Piek: 4 / Weken: 6
Vlaamse top 10:28/11/1970 / Piek: 1 / Weken: 19
In de landen:
be  Piek: 11 / Weken: 19 (V)

Tracks

10/1970
7" Single Start ST 6918 [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Geen wonder dat ik ween
  2:10
2.De meisjes van de haven
2:44
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:15De meisjes van de havenStart
ST 6918
Single
7" Single
10/1970
2:10Geen wonder dat ik weenStart
ST 6918
Single
7" Single
10/1970
SuksessenStart
69 LP 16
Album
LP
1970
2:09Dansen in de discotheekGnome
GSP 17041 GL
Album
LP
1981
2:09Het allerbeste vanArcade
01 8400 6
Album
CD
1993
»» alles tonen

Paul Severs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Catharina01/11/1969154
Hey Baby28/03/1970158
Ik ben verliefd op jou20/06/1970224
Geen wonder dat ik ween28/11/19701119
Irina01/05/1971414
Vaarwel en tot weerziens24/07/1971315
Ieder mens30/10/1971318
'k Hou zo van jou05/02/1972814
Ween niet mama26/02/1972224
Liefste meisje10/06/1972712
Ik heb rozen voor je mee14/10/1972815
Al die tranen in je ogen10/03/1973178
Als de zomer weer zal komen21/07/1973282
Het kind08/09/1973251
Lief18/05/1974293
Return To Me22/03/1975232
Niki, pas op!18/09/1976243
Zeg 'ns meisje19/10/1991811
Oh Little Darling07/03/1992412
Jij bent mijn idool01/08/1992375
Ik zie 't in je ogen26/12/1992491
Hé Suzie07/05/1994379
Geen wonder dat ik ween [Remix 2007]24/03/2007Tip: 12 
Marieke (Dennie Damaro & Paul Severs)23/02/2013Tip: 27 
Mooie meisjes (Paul Severs & Dennie Damaro)18/05/2013Tip: 33 
's Nachts na 2'en (Paul Severs & Dennie Damaro)26/10/2013Tip: 42 
Niet te doen14/03/2015Tip: 80 
Vanavond zet ik de bloemetjes eens buiten04/07/2015Tip: 87 
Jouw ogen09/01/2016Tip 
Lief meisje12/03/2016Tip 
Ik heb 'n oogje op jou (Paul Severs & Dina Rodrigues)17/09/2016Tip 
Waarom ach waarom [2016]03/12/2016Tip 
Klop driemaal op m'n deur05/08/2017Tip 
Ze komt terug [2017]16/09/2017Tip 
'k Zou willen vliegen (Paul Severs feat. Bart Anneessens Cops)03/02/2018Tip 
Ik zag tranen in je ogen27/10/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zingt Cliff Richard21/10/1995264
30 jaar - Zijn grootste hits17/08/1996136
Olé, Olé met Paul Severs11/08/20124915
Een avond met Paul Severs03/06/20172131
Verborgen parels03/11/20186715
Het beste van - Nr. 104/05/2019119
Het beste van - Nr. 204/05/2019147
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

Patrick7781
Member
******
Mooie klassieker.
Laatst gewijzigd: 02/07/2016 12:49

Der_Nagel
Member
***
mässig mitreissendes Stück des flämischen Sängers – 3*…

Patrick3
Member
******
Een klassieker,nu opnieuw bekend geworden door de film 'Firmin'.

tejotejo
Member
******
klassieker met gouden randje

MUSICBOJ
Member
**
Trage, slome plaat van "Paul Severs"!! Echt slecht!!
24/02/2008 14:11
sanremo
Member
****
1970 #2 in Flandern
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.