Login
België (Vlaanderen)

Johnny Hallyday & Pascal Obispo - C'est la vie qui veut ça

Nummer

Jaar:1998
Muziek/Tekst:Pascal Obispo
Pierre Jaconelli
Zazie
Producer:Pascal Obispo
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:58Ce que je saisMercury
536920-2
Album
CD
23/01/1998
4:58Cadillac + Ce que je sais [2 For 1]Mercury
5319144
Album
CD
03/08/2009
4:58L'essentiel des albums studio Vol. II 1981-2005Mercury
2751561
Album
CD
02/11/2010
4:58Ce que je sais + Lorada [2 For 1]Mercury
3701812
Album
CD
17/03/2014
4:57Official Mercury Records - 1985-2005Mercury
5374065
Album
CD
09/12/2016

Johnny Hallyday   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tes tendres années01/09/1963912
Ma guitare01/12/1963188
Pour moi la vie va commencer01/02/1964164
Excuse-moi partenaire01/03/1964178
Johnny lui dit adieu01/04/1965194
Gabrielle09/10/1976203
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ça ne finira jamais08/11/2008631
Jamais seul09/04/20111001
L'attente24/11/2012924
On Stage15/06/2013684
Rester vivant29/11/2014783
De l'amour21/11/2015875
Rester vivant tour29/10/20161723
Triple Best Of09/12/2017802
Les 50 plus belles chansons16/12/20171614
Les 100 plus belles chansons [2006]23/12/20171801
Mon pays c'est l'amour27/10/2018812
 

Pascal Obispo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Où et avec qui tu m'aimes03/01/1998Tip: 12 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Millésimes19/01/2013825
Le grand amour14/12/20131302
Billet de femme13/02/2016653
Obispo20/10/2018872
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

fleet61
Member
****
... ganz gut noch, 4 - ...
20/12/2007 22:24
sanremo
Member
****
o.k.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.