Login
België (Vlaanderen)

Nat "King" Cole - St. Louis Blues

Cover Nat "King" Cole - St. Louis Blues
7" EP
Capitol EAP 1-993 (us)

Nummer

Jaar:1958
Muziek/Tekst:W.C. Handy
Producer:Lee Gillette
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

08/1958
7" Single Capitol 45-CP-1325 [au]
Toon detailsAlles beluisteren
1.St. Louis Blues
  
2.Morning Star
   
1958
7" EP Capitol EAP 1-993 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Overture: Love Theme - Hesitating Blues
2.Harlem Blues
3.Yellow Dog Blues
4.St. Louis Blues
  
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:25St. Louis BluesCapitol
SW-993
Album
LP
05/1958
St. Louis BluesCapitol
45-CP-1325
Single
7" Single
08/1958
St. Louis BluesCapitol
EAP 1-993
Single
7" EP
1958
Version '612:24The Nat King Cole StoryCapitol
WCL 1613
Album
LP
1961
2:25The Unforgettable Nat King ColeCapitol
CDP 7 98663 2
Album
CD
1991
»» alles tonen

Nat "King" Cole   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smile01/12/1954216
Hajji Baba (Persian Lament)01/12/1954212
Darling je vous aime beaucoup01/04/1955124
A Blossom Fell01/06/1955220
My One Sin (In Life)01/09/195588
Autumn Leaves01/10/195568
Forgive My Heart01/01/1956108
Ask Me01/03/19561012
Love Is A Many Splendored Thing01/03/1956612
That's All There Is To That01/11/1956198
Ballerina01/03/1957134
Stardust01/04/1957520
Send For Me01/11/1957194
Fascination01/11/1957416
Come Closer To Me01/08/1958136
Non dimenticar (Don't Forget)01/10/1958138
Quizás, quizás, quizás01/10/1958124
The Very Thought Of You01/02/1959208
Madrid01/04/1959812
Fantastico01/04/1960174
Cappuccina01/11/1961164
Ramblin' Rose01/10/19621412
Unforgettable (Natalie Cole with Nat King Cole)06/07/1991515
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Face 2 Face - Their Greatest Hits (Dean Martin & Nat King Cole)16/12/199549
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)
24/12/2007 13:08
Philo
Member
*****
eine feine swing-version des klassikers...toll
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.