Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Yevgueni - Als ze lacht

Cover Yevgueni - Als ze lacht
Cover

Nummer

Jaar:2004
Label:PETROL
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Klaas Delrue
Yevgueni
Producer:Wouter Van Belle
Peter Obbels
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Back Catalogue Singles:09/05/2009 / Piek: 6 / Weken: 9


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:21KannibaalPetrol
078 3039
Album
CD
24/01/2005
3:58100 op 1 - De beste BelgenUniversal
984.500-1
Compilatie
CD
08/12/2006
3:58Pure Music - 5CD Collector's BoxEMI
5108012
Compilatie
CD
04/04/2008
3:59100% Pure MusicEMI
2430592
Compilatie
CD
05/12/2008
3:59100 kleinkunst klassiekers volume 2ARS
532.310-1
Compilatie
CD
16/11/2009
»» alles tonen

Yevgueni   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Manzijn24/03/2007Tip: 22 
Was er maar iemand29/01/2011Tip: 19 
Propere ruiten (Yevgueni & Sarah Bettens)09/07/2011Tip: 41 
Welkenraedt26/11/2011Tip: 73 
Elisa21/01/2012Tip: 28 
Hofstraat23/06/2012Tip: 38 
Mensen zijn maar mensen04/10/2014Tip: 18 
Kom met me mee20/12/2014Tip: 53 
Ogen dicht [2014]27/12/2014Tip: 9 
Het is niet veel04/04/2015Tip: 35 
Uit het niets27/06/2015Tip: 26 
Van hierboven19/12/2015Tip: 28 
Adem30/12/2017481
Nooit naar nergens07/04/2018441
Waar jij niet bent19/05/2018Tip: 12 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kannibaal12/02/20055024
Aan de arbeid07/04/20071325
We zijn hier nu toch28/03/2009132
Welkenraedt05/03/2011421
Live Gent/Brugge20/10/20122818
Van hierboven25/10/2014640
Tijd is alles04/11/2017541
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

sanremo
Member
***
knappe 3

Der_Nagel
Member
****
unbeschwert serviertes Stück der Belgier für den Sommer – 4*...

sophieellisbextor
Staff
****
Joli morceau.

ericwyns
Member
****
Best een aangenaam nummer, deze 'Als ze lacht' uit het debuutalbum 'Kannibaal' (2004).

gherkin
Member
******
Zeer toffe single van Yevgueni.
Laatst gewijzigd: 17/11/2015 11:47

Homer Simpson
Member
****
Nette Melodie
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.