Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Wilco - I Am Trying To Break Your Heart

Nummer

Jaar:2002
Muziek/Tekst:Jeff Tweedy
Jay Bennett
Producer:Wilco
Jim O'Rourke
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:58Yankee Hotel FoxtrotNonesuch
7559-79669-2
Album
CD
23/04/2002
6:59What's Your 20? Essential Tracks 1994-2014Nonesuch
7559-79544-5
Album
CD
05/12/2014

Wilco   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dawned On Me21/04/2012Tip: 87 
If I Ever Was A Child27/08/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Ghost Is Born03/07/2004347
Sky Blue Sky19/05/2007167
Wilco04/07/20092511
The Whole Love01/10/2011126
Alpha Mike Foxtrot - Rare Tracks 1994-201406/12/20141084
What's Your 20? Essential Tracks 1994-201413/12/20141353
Star Wars29/08/20154611
Schmilco17/09/20161014
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.36 (Reviews: 11)

MichaelSK
Member
***
die Vocals sind schlecht, sonst interessant

musikmannen
Member
*****
Good

drogida007
Member
***

Wirr und Langweilig Punkt.

zxcvcxz
Member
******
Can't believe I never reviewed this. This has been one of my favourite songs for years.

rhayader
Member
****
Teilweise durchaus melodisch. aber auch psychedelisch. Gefällt mir recht gut. 4+

felixman
Member
*****
Beginnt wie gute Popmusik und endet in einem genialen Chaos; grandioser Opener von "Yankee Hotel Foxtrot".

DerMeister
Member
******
Hat nicht sofort gezündet, aber als es dann soweit war, konnte ich gar nicht mehr genug davon bekommen. Ist auch heute noch so.

remember
Member
***
absolut unmelodisch..in allen Belangen.

MŁmmelgreis
Member
****
Durch Überlänge und Klanggewirr gelingt es Wilco diesen Popsong so wenig popig wie möglich klingen zu lassen. Schön ist er trotzdem. 4.5
21/03/2008 10:52
kidsmoke
Member
*****
schräg und lockerflockig. schönes klaviergeklimper...süss ist wohl wirklich der richtige ausdruck.
07/01/2008 01:26
Musicfreak
Member
****
Der Opener von Yankee Hotel Foxtrot. Beginnt sehr zaghaft und wird dann eeetwas lüpfiger. Süss. 4.5
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.