Login
België (Vlaanderen)

Wilco - Jesus, Etc.

Nummer

Jaar:2002
Muziek/Tekst:Jeff Tweedy
Jay Bennett
Producer:Wilco
Jim O'Rourke
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Puss N Boots
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:51Yankee Hotel FoxtrotNonesuch
7559-79669-2
Album
CD
23/04/2002
3:52What's Your 20? Essential Tracks 1994-2014Nonesuch
7559-79544-5
Album
CD
05/12/2014

Wilco   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dawned On Me21/04/2012Tip: 87 
If I Ever Was A Child27/08/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Ghost Is Born03/07/2004347
Sky Blue Sky19/05/2007167
Wilco04/07/20092511
The Whole Love01/10/2011126
Alpha Mike Foxtrot - Rare Tracks 1994-201406/12/20141084
What's Your 20? Essential Tracks 1994-201413/12/20141353
Star Wars29/08/20154611
Schmilco17/09/20161014
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.3 (Reviews: 10)

musikmannen
Member
******
Great

tröpfchen
Member
*****
honey honey mit Geigen - sehr schön, dazu diese Stimme, gefühlvoll eingesetzt

HeadInAMuse
Member
******
Absolutely wonderful

Alxx
Member
*****
Irgendwie schon cool, diese Komposition. Bin durch das Norah Jones Cover draufgekommen...

felixman
Member
*****
Ein sehr schönes Stück.

DerMeister
Member
******
Wunderbar

remember
Member
****
Hat durchaus 70er Geist, bischen Dylan, Fleetwood Mac..es kribbelt.
Laatst gewijzigd: 28/10/2013 21:17

Mümmelgreis
Member
******
Erinnert an den harmonieverliebten Pop der Shins, versetzt mit leichten Country-Anklängen. Textlich wie musikalisch finde ich das ganz grandios. Und ja, Musicfreak, die Streicher.....
21/03/2008 11:10
kidsmoke
Member
*****
unglaublich melancholisches stück, allerdings hätte man die geigen etwas sparsamer einsetzen können. wird mir zum ende hin dadurch zu schmalzig. sonst wäre die 6 drin gewesen...
Laatst gewijzigd: 21/03/2008 11:11
07/01/2008 01:45
Musicfreak
Member
*****
Wunderschön trauriger Song sanftem Country-Touch. Der Text klingt toll! Und die Geigen...mmmmhhh! 5+
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.