Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Wilco - Reservations

Nummer

Jaar:2002
Muziek/Tekst:Jeff Tweedy
Producer:Wilco
Jim O'Rourke
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
7:23Yankee Hotel FoxtrotNonesuch
7559-79669-2
Album
CD
23/04/2002

Wilco   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dawned On Me21/04/2012Tip: 87 
If I Ever Was A Child27/08/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Ghost Is Born03/07/2004347
Sky Blue Sky19/05/2007167
Wilco04/07/20092511
The Whole Love01/10/2011126
Alpha Mike Foxtrot - Rare Tracks 1994-201406/12/20141084
What's Your 20? Essential Tracks 1994-201413/12/20141353
Star Wars29/08/20154611
Schmilco17/09/20161014
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

musikmannen
Member
*****
Good

felixman
Member
*****
Pardon, aber ich finde Bands wie Kiss, die seit gefühlten drei Jahrzehnten stets den gleichen Song aufnehmen, bedeutend langweiliger. Geschmackssache.

Der erste Teil des Songs ist eine zum Heulen schöne Ballade, der zweite eine experimentelle Elektro-Collage, die genau so gut von Radiohead stammen könnte. Sehr nach meinem Geschmack, der Closer ihres anerkanntesten Albums "Yankee Hotel Foxtrot".

remember
Member
***
wer beim Vorgänger noch nicht weggemützt ist, den wird beim finalen Yankee Hotel Titel endgültig wegkippen..
Gute Nacht!
07/01/2008 02:20
Musicfreak
Member
*****
"...I've got reservations about so many things. But not about you..."

Eindringliche, traurige Schlussnummer von Yankee Hotel Foxtrot. 4.5+
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.