Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Scene - Mijn straat

Cover The Scene - Mijn straat
CD-Single
Peer / Mercury 862 794-2 (nl)

Nummer

Jaar:1993
Muziek/Tekst:Thť Lau
The Scene
Producer:Thť Lau
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1993
CD-Single Mercury / Phonogram 862 794-2 [nl] / EAN 0042286279428
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mijn straat
  3:51
2.Dromenlied
  4:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:51Mijn straatMercury / Phonogram
862 794-2
Single
CD-Single
1993
3:53The Golden Years Of Dutch Pop MusicUSM
576 601-6
Album
CD
15/06/2018

The Scene   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blauw06/10/1990396
Overal10/12/2011Tip: 79 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Arena20/04/1996265
Rauw, hees, teder > Het beste van16/09/2000137
200709/06/20072717
Liefde op doorreis07/11/2009245
Code17/03/2012415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)
27/01/2008 13:44
SportyJohn
Staff
*****
Geweldige Nederlandstalige Rock Muziek met de zeer karakteristieke stem van "Thé Lau" !.... Jammer dat deze single geen hit was als opvolger van "Iedereen Is Van De Wereld" (1993). !
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.