Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Randy Crawford - Joy Inside The Tears

Nummer

Jaar:1995
Muziek/Tekst:Stevie Wonder
Producer:Ralf Droesemeyer
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:33Naked And TrueWEA
0630 10961-2
Album
CD
1995

Randy Crawford   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Day I'll Fly Away20/09/1980111
Same Old Story22/11/1980251
Rainy Night In Georgia08/08/1981302
You Might Need Somebody10/10/1981392
One Hello24/07/1982351
Nightline05/11/1983293
Knockin' On Heaven's Door (Randy Crawford feat. Eric Clapton and David Sanborn)04/11/1989158
Diamante (Zucchero with Randy Crawford)15/02/1992913
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

bussibšr
Member
****
Befriedigendes Lied, welches ich auf einer alten Aufnahmecassette gefunden habe.

remember
Member
****
Schön und nicht minder schlechter als das 20 Jahre ältere Original von Stevie Wonder.
Laatst gewijzigd: 17/06/2015 21:27
11/02/2008 21:46
sanremo
Member
****
gut
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.