Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Dangerous Tonight

Nummer

Jaar:1991
Muziek/Tekst:Desmond Child
Alice Cooper
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:41Hey StoopidEpic
468416 2
Album
CD
01/07/1991
4:42Spark In The Dark: The Best OfCamden Deluxe
88697536532
Album
CD
15/06/2009
4:41Original Album ClassicsEpic / Legacy
88697944462
Album
CD
23/09/2011

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019343
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 7)

southpaw
Member
****
Gut gemacht, Vincent Fournier. Und alles Gute zum 70. Geburtstag.

Dino-Canarias
Member
****
Sorry, aber läuft für mich eher unter Füller....

Knappe 4.

fleet61
Member
****
... passables Stück ...

gartenhaus
Member
*****
Gefällt mir gut.

nicevoice
Member
*****
Da Desmond Child mitgeholfen hat, ist's recht melodisch geworden. Sehe ich nicht als den stärksten Track aus "Hey stoopid", dazu ist die Nummer zu glatt.

Edit: Gefällt mir doch sehr gut. Hebe die Bewertung von 3 auf 5 an.
Laatst gewijzigd: 14/09/2012 19:18

klamar
Member
*****
... wenn schon nach dem sehr guten Intro der übliche Rocker einsetzen würde, wär's ein guter Song ... so ist er noch um einiges besser ... klasse Aufbau ...

remember
Member
****
Der beste Song aus Hey Stoopid. Aber was heißt das schon.
Laatst gewijzigd: 21/08/2013 00:43
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.