Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Groove Armada - Are "Friends" Electric?

Cover Groove Armada - Are "Friends" Electric?
Cover

Nummer

Label:AZULI
Distributeur:PIAS/NEWS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:15/03/2008 / Piek: 25 / Weken: 2
In de landen:
be  Tip: 25 (V)


Groove Armada   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I See You Baby22/01/2000Tip: 3 
Superstylin'15/09/2001482
My Friend17/11/2001Tip: 2 
Easy24/05/2003Tip: 12 
Are "Friends" Electric?15/03/2008Tip: 25 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye Country (Hello Nightclub)29/09/2001451
The Best Of16/10/2004454
Soundboy Rock19/05/2007634
Black Light13/03/2010971
Little Black Book18/07/2015664
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Hzi
Member
****
Auch als Single veröffentliches Cover von 2008 aus dem Mix-Album "Late Night Tales: Groove Armada" (welches ansonsten nur Songs anderer Acts enthält); eine musikalisch natürlich gekonnte Aufbereitung des für derlei "dankbaren" Elektro-Klassikers (funktionierte ja auch bei den "Samplebabes" mit "Freak Like Me" sehr gut..), leider grösstenteils instrumental, und das mag ich halt nicht so ...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.