Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Leki - Over The Rainbow

Cover Leki - Over The Rainbow
CD-Single
FGX 5411530800018 (be)

Nummer

Jaar:2008
Label:FGX
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Muji Amuli
Karoline Kamosi
Nicolas Michel
Producer:Muji Amuli
Nicolas Michel
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/03/2008 (Positie 27)
Laatste week notering:12/07/2008 (Positie 49)
Piekpositie:10 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:3113 (433 Punten)
Ultratip Bubbling Under:22/03/2008 / Piek: 17 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 10 / Weken: 15 (V)

Tracks

17/03/2008
CD-Single FGX 5411530800018 (CNR) [be] / EAN 5411530800018
Toon detailsAlles beluisteren
1.Over The Rainbow
  3:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25Over The RainbowFGX
5411530800018
Single
CD-Single
17/03/2008
3:25Q Hits 2008 Vol. 1EMI
2146942
Compilatie
CD
25/04/2008
3:25Hitbox 2008 Vol. 2 [VL]Universal
5309101
Compilatie
CD
30/05/2008
3:28MultiplicityFGX
0090908L
Album
CD
23/06/2008
3:24Topradio - The Partystation 2008.1Mostiko
22 22599-2
Compilatie
CD
30/06/2008
»» alles tonen

Leki   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breakin' Out28/02/2004914
Crazy31/07/2004169
Latin Lover18/12/2004377
Throw 'm Up (Raw Jawz feat. Leki)12/03/2005318
Spread My Wings26/11/20052110
One Love (Ali feat. Leki)04/02/2006217
Sitting In My Car (Leki feat. BabyBang & M.I.S.T.A.)04/11/2006382
Over The Rainbow29/03/20081015
Baby (Leki feat. Nile Rodgers)16/08/2008Tip: 7 
They Don't Know04/10/2008Tip: 20 
Love Me Another Day (Leki & The Sweet Mints)04/04/2009275
Elvis (Leki & The Sweet Mints)04/07/2009Tip: 9 
Get Over02/06/2012Tip: 40 
Le Congo07/12/2013Tip: 69 
Sinterklaas die goeie heer (Leki, Cathťrine en Anja (De Madammen))06/12/2014Tip: 85 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breakin' Out07/08/2004288
Warrior Girl17/12/20053614
Multiplicity05/07/2008584
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 9)

bjorn614
Member
*****
Toch 1 van de beste van leki

newdimension
Member
******

Great pop song !

Muchana
Member
****
de 'Prison Break' soundtrack voor Vlaanderen.
19/06/2008 15:25
patterson
Member
******
Fantastique cette chanson!!! je recommande vivement!
09/06/2008 15:26
MUSICBOJ
Member
****
Valt na véél beluisteren toch nog mee!!
Laatst gewijzigd: 09/09/2008 00:46
01/05/2008 09:59
sophieellisbextor
Staff
*****
Générique de la série "Prison Break" en Flandre. J'adore :)
Laatst gewijzigd: 22/05/2011 15:40
09/04/2008 21:19
Cheetah
Member
****
Leuk nummertje van Leki
05/04/2008 07:30
urs2222
Member
****
...für die saubere Produktion einen * extra...der Song selbst ist total durchschnittlich, neigt zu Langeweile....
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.