Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

James Blunt - Young Folks

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio 1 Live Version3:49Carry You HomeCustard / Atlantic
7567899464
Single
CD-Single
14/03/2008
Radio 1 Live Version3:49Carry You HomeCustard / Atlantic
7567899463
Single
CD-Maxi
04/07/2008

James Blunt   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
You're Beautiful23/07/2005138
Goodbye My Lover31/12/2005219
Wisemen15/04/2006Tip: 2 
197315/09/2007321
Same Mistake08/12/2007Tip: 3 
Primavera in anticipo (It Is My Song) (Laura Pausini & James Blunt)07/02/2009Tip: 9 
Stay The Night23/10/2010715
So Far Gone05/02/2011Tip: 16 
I'll Be Your Man11/06/2011Tip: 6 
Dangerous12/11/2011Tip: 75 
Bonfire Heart26/10/2013228
Heart To Heart18/01/2014Tip: 24 
Postcards24/05/2014Tip: 36 
When I Find Love Again11/10/2014Tip: 12 
Love Me Better11/02/2017Tip: 12 
Bartender22/04/2017Tip 
OK (Robin Schulz feat. James Blunt)29/07/20171621
Don't Give Me Those Eyes07/10/2017Tip 
Melody (Lost Frequencies feat. James Blunt)05/05/2018721
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back To Bedlam11/06/2005165
Chasing Time: The Bedlam Sessions18/02/2006324
All The Lost Souls22/09/2007430
Some Kind Of Trouble13/11/20101428
Moon Landing26/10/20131241
The Afterlove01/04/20171714
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

remember
Member
****
Nette Akustikversion, passt zu ihm.
Laatst gewijzigd: 06/03/2015 19:52
23/03/2008 10:33
SportyJohn
Staff
****
Vor wenige Monaten (Dezember 2007) war dieser "Yttling" song ein kleines erfolg ins Hitparade in NL für "Peter Bjorn and John feat. Victoria Bergsman"....die James Blunt fassung ist nicht schlecht !
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.