Login
België (Vlaanderen)

Sergio Mendes feat. Juanes - Y vamos ya (... Let's Go)

Nummer

Jaar:2008
Producer:Sergio Mendes
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:18EncantoConcord
08880 7230764
Album
CD
04/04/2008

Juanes   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Es por tí10/04/2004Tip: 10 
La paga (Juanes feat. Taboo)10/07/2004Tip: 3 
La camisa negra18/03/2006333
A Dios le pido19/08/2006339
Me enamora17/11/2007Tip: 18 
La señal (MTV Unplugged)07/07/2012Tip: 82 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mi sangre04/03/2006238
La vida es un ratico03/11/2007746
 

Sergio Mendes   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Never Gonna Let You Go27/08/1983352
Mas que nada (Sergio Mendes feat. The Black Eyed Peas)24/06/2006718
Magalenha (Simon Fava & Gregor Salto feat. Sergio Mendes)05/08/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Timeless25/03/20061721
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

LarkCGN
Member
***
Juanes, ein eher schwacher Sänger, wäre nicht nötig gewesen für das Projekt.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.