Login
België (Vlaanderen)

Liliane Saint-Pierre - Sacha

Cover Liliane Saint-Pierre - Sacha
7" Single
Pyramid P.8941.S.

Nummer

Jaar:1989
Muziek/Tekst:Mary Boduin
Gyuri Spies
Liliane Keuninckx
Producer:Marc De Coen
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Liliane Saint-Pierre (Sacha (Version française))
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1989
7" Single Pyramid P.8941.S.
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sacha (Nederlandse versie)
  3:25
2.Sacha (Version française)
3:26
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25SachaPyramid
P.8941.S.
Single
7" Single
1989
3:2431 jaarPolydor
527 7402
Album
CD
1995
3:24Het beste van - Master seriePolydor
539 5202
Album
CD
19/05/1997
3:27Soldiers Of LoveUniversal
018 9132
Album
CD
28/06/2002
3:2775 jaar radiohits - De Pré Historie: 70-80Sony BMG
82876749902
Compilatie
CD
28/11/2005
»» alles tonen

Liliane Saint-Pierre   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Gotta Stop (Liliane)01/06/196458
Waarom... (Liliane)01/10/1964188
Verboden wensen (Liliane)01/09/1965134
Liefde alleen21/12/1985392
Soldiers Of Love02/05/1987410
Ik wil alles met je doen01/06/1996518
Ik kom zacht naar je toe26/10/19961813
Ik ben niet van jou15/03/1997288
Rio07/06/1997265
Geef me tijd (Get Ready! & Liliane St-Pierre)27/09/1997712
Verleiden31/01/1998422
Boven de wolken18/04/1998Tip: 11 
Bang voor de zomer04/06/2011Tip: 22 
Soldiers Of Love 201212/05/2012Tip: 37 
Met je ogen dicht20/10/2012Tip: 83 
Geef me adem27/04/2013Tip: 43 
Jij blijft altijd naast me staan07/12/2013Tip: 25 
Een pakkend lied05/04/2014Tip: 29 
Valerie05/07/2014Tip: 42 
Die ene wals03/01/2015Tip: 33 
Ik praat weer in m'n slaap18/04/2015Tip: 57 
Duizend mijlen19/09/2015Tip: 47 
Hou me nu maar vast05/12/2015Tip: 66 
Leen21/05/2016Tip: 35 
Ik leef27/05/2017Tip: 36 
Soldiers Of Love (30th Anniversary Edition) (Liliane Saint-Pierre feat. MANdolinMAN)02/12/2017Tip 
Sprong in het duister19/05/2018Tip: 35 
Laatste kans19/09/2020Tip: 41 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik ben wie ik ben12/04/1997237
Gewoon een vrouw13/06/1998392
Daglicht25/10/2014695
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.86 (Reviews: 7)

ericwyns
Member
****
Heel degelijk gezongen nummer, door Liliane Saint-Pierre uitgebracht in het jaar 1989.

Der_Nagel
Member
*****
knapp aufgerundete 4.5 für dieses liebevoll vorgetragene Popstück der Belgierin…

sanremo
Member
****
4+

welpke
Member
******
Haar beste lied!

TomDK
Member
*****
5+

Klassieker! Zeer geliefd bij holebi's!

missmoneypenny
Member
*****
sehr schön

vancouver
Member
*****
...wundervolle Cover-Version mit Wärme und Grandessa von der belgischen Diva Madame Saint-Pierre interpretiert
Laatst gewijzigd: 01/03/2009 19:57
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.