Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Dannii Minogue - Call To Your Heart

Nummer

Jaar:1990
Muziek/Tekst:Alvin Moody
T. Aderley
Producer:Alvin Moody
Vincent Bell
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:00DanniiFestival / Mushroom
TVD 93333
Album
CD
01/10/1990
5:32Love And KissesMCA
MCD 10340
Album
CD
03/06/1991
5:31Love And Kisses [Deluxe Edition]Palare
PALARE3
Album
CD
29/01/2010

Dannii Minogue   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love And Kisses08/06/1991482
$ucce$$06/07/1991411
Jump To The Beat14/09/1991441
All I Wanna Do11/10/19972011
Who Do You Love Now? (Stringer) (Riva feat. Dannii Minogue)08/12/20011013
Put The Needle On It23/11/2002298
I Begin To Wonder21/06/2003501
Don't Wanna Lose This Feeling09/08/2003432
You Won't Forget About Me (Dannii Minogue vs. Flower Power)04/12/2004422
Perfection (Dannii Minogue & The Soul Seekerz)17/12/2005Tip: 1 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 2)

sanremo
Member
***
weniger

LarkCGN
Member
***
Etwas anstrengend und arg geschwurbelt im Studio. Da setzt mein Herz aus.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.