Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sam Sparro - Cut Me Loose

Nummer

Jaar:2008
Muziek/Tekst:Sam Falson
Jesse Rogg
Producer:Sam Falson
Jesse Rogg
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:54Sam SparroIsland
1772721
Album
CD
23/05/2008

Sam Sparro   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black And Gold24/05/20081515
21st Century Life06/09/2008Tip: 8 
Happiness05/05/2012128
The Shallow End25/08/2012Tip: 6 
Yellow Orange Rays29/12/2012Tip: 74 
Stay In Love (Plastic Plates feat. Sam Sparro)30/08/2014Tip: 58 
Hands Up22/08/2015Tip: 37 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sam Sparro28/06/2008942
Return To Paradise16/06/20123518
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

ItaliaOne
Member
****
Tanzbarer Song.
02/07/2008 00:33
Musicfreak
Member
***
Einige andere Bands wie z.B. Groove Armada haben ähnliche Songs, die ähnlich und gleichzeitig etwas - sagen wir mal politisch korrekt - "männlicher" klingen. 3.5-
25/04/2008 18:56
Miraculi
Member
*****
Eine weitere Electro-Dampfmaschine auf hohem Tempo mit princ'schen Vocals fährt in den Weltraumtunnel ein, macht Pause und türmt sofort zur nächsten Aufgabe - ein flottes Bienchen, dieser Sam.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.