Login
België (Vlaanderen)

Bobbejaan Schoepen - 'k Zie zo gere mijn duivenkot

Cover Bobbejaan Schoepen - 'k Zie zo gere mijn duivenkot
10" Shellac
Decca 20.661 (be)
B-kant van "Muziek van de regen"

Nummer

Jaar:1949
Label:SONY
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Anton Beuving
Gerd Zonnenberg
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Bobbejaan Schoepen ('k Zie zo gere m'n duivekot [1972])
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Back Catalogue Singles:29/05/2010 / Piek: 10 / Weken: 1


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:49Muziek van de regenDecca
20.661
Single
10" Shellac
1949
2:50De Pré Historie 1950 Vol. 2EVA
74321 67538 2
Compilatie
CD
1999
2:50Pret met Bobbejaan, Volume 3Silver Star / AMC
55.321
Album
CD
2001
2:512 in 1: De 13 beste / Café zonder bierSony BMG
88697270682
Album
CD
11/02/2008
19502:51The World Of Bobbejaan - SongbookBobbejaan
BOB 09 001 84
Album
CD
14/12/2009
»» alles tonen

Bobbejaan Schoepen   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Davy Crockett01/08/1956188
Jef en Roza01/10/1956716
Rosse-Marie01/02/1957224
Marianne01/05/1957224
Oh, la la01/06/19571312
Ik sta op wacht01/08/1957140
Theo (de bananenboer)01/10/1957158
De lachende vagebond01/02/1958816
Kom binnen, duivinne01/09/19581016
Café zonder bier01/04/1959340
Boerenbruiloft01/09/19591512
Een hutje op de heide01/01/1960140
Ik ben boos op de maan01/04/19601416
Vivan de soldatentijd01/09/19601412
Grijze haren01/12/19601012
Violetta01/01/1962720
Weer een café!01/11/196378
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bobbejaan (Bobbejaan)24/05/20081011
The World Of Bobbejaan - Songbook29/05/20102211
Duivels in de hel - Home And Field Recordings04/06/20161615
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 4)

southpaw
Member
****
Hier geht es zu wie im Taubenschlag. Aufgerundete 4.

Patrick3
Member
*****
Fijne golden oldie

Der_Nagel
Member
****
Tauben, Tauben und nochmals Tauben so weit das Auge reicht – beschaulicher Titel des flämischen Sängers – 4*…
Laatst gewijzigd: 22/12/2010 19:16
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.