Login
België (Vlaanderen)

Nat "King" Cole - Quizás, quizás, quizás

Nummer

Jaar:1958
Muziek/Tekst:Osvaldo Farrés
Producer:Lee Gillette
Coverversie van:Trio Durango - Quizás, quizás, quizás
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/10/1958 (Positie 12)
Laatste week notering:01/10/1958 (Positie 12)
Piekpositie:12 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:7804 (156 Punten)
In de landen:
be  Piek: 12 / Weken: 4 (V)
  Tip (W)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:44Cole españolCapitol
DW-1031
Album
LP
1958
2:44De Pré Historie 1958EVA
262.659
Compilatie
CD
07/09/1992
2:44UltimateCapitol
00602577153532
Album
CD
15/03/2019
2:44UltimateCapitol
0602577335556
Album
LP
14/06/2019

Nat "King" Cole   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smile01/12/1954216
Hajji Baba (Persian Lament)01/12/1954212
Darling je vous aime beaucoup01/04/1955124
A Blossom Fell01/06/1955220
My One Sin (In Life)01/09/195588
Autumn Leaves01/10/195568
Forgive My Heart01/01/1956108
Love Is A Many Splendored Thing01/03/1956612
Ask Me01/03/19561012
That's All There Is To That01/11/1956198
Ballerina01/03/1957134
Stardust01/04/1957520
Fascination01/11/1957416
Send For Me01/11/1957194
Come Closer To Me01/08/1958136
Non dimenticar (Don't Forget)01/10/1958138
Quizás, quizás, quizás01/10/1958124
The Very Thought Of You01/02/1959208
Madrid01/04/1959812
Fantastico01/04/1960174
Cappuccina01/11/1961164
Ramblin' Rose01/10/19621412
Unforgettable (Natalie Cole with Nat King Cole)06/07/1991515
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Face 2 Face - Their Greatest Hits (Dean Martin & Nat King Cole)16/12/199549
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.33 (Reviews: 6)

FranzPanzer
Member
*****
Natürlich ein großer Klassiker, der unter anderem auch von Trini Lopez interpretiert wurde. Sehr gut!

oldiefan1
Member
*****
hat auf jeden Fall eine 5 verdient

Miraculi
Member
*****
Wong Kar-Wai's IN THE MOOD FOR LOVE : ein super-eleganter Film - elegant auch die Musik daraus - R'n'B verschmelzt mit Latin.

oldiefanatikerin
Member
******
Einfach SUPER!!! Das ist - nebst "Unforgettable" - das beste Lied von Nat King Cole!

VERA_ADAMOVIC
Member
******
Very Good!

ems-kopp
Member
*****
Wer Doris Day mit 'Perhaps, perhaps, perhaps' kennt, erkennt die Melodie. Dabei ist der spanische Song von Nat King Cole von 1958 auch nur ein Cover. 'Quizás, quizás, quizas' stammt von 1947 und wurde damals von Jan Mazurus gesungen.
Die Nat-Version gehörte 2000 zum Soundtrack von 'In The Mood For Love' von Wong Kar-Wai.
Laatst gewijzigd: 13/09/2008 00:48
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.