Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Nine Lives

Nummer

Jaar:2008
Muziek/Tekst:Phil Collen
Joe Elliott
Rick Savage
Tim McGraw
Producer:Def Leppard
Ronan McHugh
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20Songs From The Sparkle LoungeMercury
1766038
Album
CD
25/04/2008
Live3:35Mirror Ball - Live & MoreFrontiers
FRCDVD523
Album
CD
17/06/2011

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

Werner
Member
****
Solide vier Punkte.

drogida007
Member
****

Eine knappe 4 von mir.

stevometal
Member
******
Hard rocking track!
05/05/2008 10:04
otterobb
Member
*****
Die Single-Auskopplung aus dem aktuellen Def Leppard-Album.
Zusammen mit den Leoparden singt hier US-Countrysänger Tim McGraw : unter Marketinggesichtspunkten sehr clever, denn die Leoparden haben ihre meisten Fans in den USA und Tim McGraw ist in den USA ein Superstar. Guter, solider Rock (kein Mix aus Rock und Country).
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.