Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - The Song Of My Life

Cover Petula Clark - The Song Of My Life
7" Single
Vogue 11169 (nl)

Nummer

Jaar:1971
Muziek/Tekst:Jack Fishman
Franck Harvel
Raymond Jeannot
Producer:Claude Wolfe
Coverversie van:Petula Clark - C'est le refrain de ma vie
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/03/1971 (Positie 14)
Laatste week notering:17/04/1971 (Positie 28)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:7294 (177 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 23 / Weken: 2
be  Piek: 11 / Weken: 5 (V)

Tracks

1971
7" Single Vogue 11169 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Song Of My Life
  
2.For Love
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
The Song Of My LifeVogue
11169
Single
7" Single
1971
Warm And TenderWarner Bros.
WS 1885
Album
LP
1971
3:26Memories In GoldDas Beste
MIG 7876
Compilatie
LP
1990
3:57I Couldn't Live Without Your Love - Hits, Classics & MoreBMG Rights
BMGCAT187DCD
Album
CD
01/12/2017

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.18 (Reviews: 11)

remy
Member
******
Masterpiece

x5-452
Member
******
Gefällt mir sehr gut.

drogida007
Member
****

...ok...

oldiefan1
Member
****
eine solide 4

Der_Nagel
Member
****
knapp aufgerundete 3.5 für diesen Titel aus anfangs der 70er…

erreichte im März 1971 #32 in UK…

meikel731
Member
****
Nett

musicfan
Member
***
Langweiliges Lied, aber schön gesungen.

Percussionata
Member
****
4 weken Top 40 #30 / 28 punten

Laatst gewijzigd: 15/02/2012 15:46

naamloos
Member
***
Laatste muzikale hitfeit van Petula, die overigens nog steeds op het podium staat.

HG
Member
****
In der Tat eine "nette" Aufnahmee von Petula und doch so weit entfernt von ihren Welthits in den 60ern. Der Stern sank so langsam. Schade, schade.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.