Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sam Sparro - Sick

Nummer

Jaar:2008
Muziek/Tekst:Sam Falson
Jesse Rogg
Producer:Sam Falson
Jesse Rogg
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:09Sam SparroIsland
1772721
Album
CD
23/05/2008

Sam Sparro   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black And Gold24/05/20081515
21st Century Life06/09/2008Tip: 8 
Happiness05/05/2012128
The Shallow End25/08/2012Tip: 6 
Yellow Orange Rays29/12/2012Tip: 74 
Stay In Love (Plastic Plates feat. Sam Sparro)30/08/2014Tip: 58 
Hands Up22/08/2015Tip: 37 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sam Sparro28/06/2008942
Return To Paradise16/06/20123518
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

philippkramer
Member
****
grooviger beat, gefällt mir

ItaliaOne
Member
******
Gefällt mir sehr gut.
02/07/2008 00:15
Musicfreak
Member
****
Etwas zu glatt, wie die meisten anderen Tracks auch. Ansonsten schick gemacht. Angenehme Synthis - analog und digital klingende. Dazu ein groovendes Grundgerüst. Gesanglich etwas schnöd. 3.5+
04/05/2008 17:27
Miraculi
Member
*****
SICK bewegt sich nun eher auf den Spuren der Pet Shop Boys und taucht in deren elektronischen Kosmos ein - Vocals recorded in Sam's bedroom - ja warum ein Studio für 300 USD pro Tag mieten - wenn's auch billiger geht - einen Unterschied kann ich nicht heraushören.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.