Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sam Sparro - American Boy

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Sam Sparro   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black And Gold24/05/20081515
21st Century Life06/09/2008Tip: 8 
Happiness05/05/2012128
The Shallow End25/08/2012Tip: 6 
Yellow Orange Rays29/12/2012Tip: 74 
Stay In Love (Plastic Plates feat. Sam Sparro)30/08/2014Tip: 58 
Hands Up22/08/2015Tip: 37 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sam Sparro28/06/2008942
Return To Paradise16/06/20123518
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75 (Reviews: 4)

Kamala
Member
****
...klingt nicht so schlecht auf diese Weise und mit dieser Stimme!...

gnŁng
Member
***
mhm, nichts geht übers Original....zudem ist Sam's Rappart DEUTLICh weniger stylish als Kanye's...alles in allem nicht überl, aber Estelle machts einfach besser!

Tom
Member
***
weniger
17/05/2008 18:48
Miraculi
Member
*****
Ein seltsames Covern durchzieht die Branche zur Zeit : Duffy macht auf Hot Chip, Hot Chip macht auf Snoop Dog und Estelle's AMERICAN BOY wird von Newcomer Sam Sparro interpretiert. Herausgekommen ist ein jazziges, leichtes Stück Popmusik auf aktustischer Basis - sehr sympatisch.

http://www.youtube.com/watch?v=4mgsZsAl9-I
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.