Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Dannii Minogue - It's Amazing

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:07GirlEternal
3984 20548 2
Album
CD
08/09/1997

Dannii Minogue   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love And Kisses08/06/1991482
$ucce$$06/07/1991411
Jump To The Beat14/09/1991441
All I Wanna Do11/10/19972011
Who Do You Love Now? (Stringer) (Riva feat. Dannii Minogue)08/12/20011013
Put The Needle On It23/11/2002298
I Begin To Wonder21/06/2003501
Don't Wanna Lose This Feeling09/08/2003432
You Won't Forget About Me (Dannii Minogue vs. Flower Power)04/12/2004422
Perfection (Dannii Minogue & The Soul Seekerz)17/12/2005Tip: 1 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2 (Reviews: 5)

NachoGhez
Member
**
Mala

Zufallsbekanntschaft
Member
****
4/6

alter_schwede
Member
*****
In der Tat, sehr schön! Auch sehr gut gesungen!

AllSainter
Member
*****
Wow ... sehr sehr schön

Conna
Member
*****
Der zweite "ruhigere" Song ab dem Album "Girl". Aber genauso wie schon "Disremembrance" geht auch dieser hier mehr ins Uptempo-Balladen-Muster rein plus Danniis genialer Gesang.
Laatst gewijzigd: 12/07/2009 06:40
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.