Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Wilco - Someone Else's Song

Nummer

Jaar:1996
Muziek/Tekst:Jeff Tweedy
Producer:Wilco
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20Being ThereReprise
9 46236-2
Album
CD
29/10/1996
3:21Acoustic Love SongsWSM
51011-1092-5
Compilatie
CD
12/2005

Wilco   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dawned On Me21/04/2012Tip: 87 
If I Ever Was A Child27/08/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Ghost Is Born03/07/2004347
Sky Blue Sky19/05/2007167
Wilco04/07/20092511
The Whole Love01/10/2011126
Alpha Mike Foxtrot - Rare Tracks 1994-201406/12/20141084
What's Your 20? Essential Tracks 1994-201413/12/20141353
Star Wars29/08/20154611
Schmilco17/09/20161014
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

remember
Member
****
Gute Akustiknummer, für mich die #1 am Debütalbum. Der eine oder andere Griff ist klar von den Beatles.
Laatst gewijzigd: 28/10/2013 21:14

Dino-Canarias
Member
****
Find ich auch gut, auch wenn die Grenze zur gepflegten
Langeweile ziemlich nah ist....

4 +

Monkeyman
Member
******
großartig!!!
30/05/2008 11:26
Philo
Member
*****
schöner folk-dreiviertel-takter aus dem album "Beeing There"...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.