Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - I Don't Know How To Love Him / Superstar

Cover Petula Clark - I Don't Know How To Love Him / Superstar
7" Single
Vogue V.45. 1818

Nummer

Jaar:1971
Muziek/Tekst:Andrew Lloyd Webber
Tim Rice
Producer:Johnny Harris
Coverversie van:Yvonne Elliman - I Don't Know How To Love Him
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1971
7" Single PYE 7N 45112
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Don't Know How To Love Him / Superstar
  4:13
2.Song Went Wrong
2:58
   
1971
7" Single Vogue V.45. 1818
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Don't Know How To Love Him / Superstar
  4:13
2.Maybe
3:00
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:13I Don't Know How To Love Him / SuperstarPYE
7N 45112
Single
7" Single
1971
4:13I Don't Know How To Love Him / SuperstarVogue
V.45. 1818
Single
7" Single
1971
La chanson de Marie-MadeleineVogue
SLD 831
Album
LP
1972
4:35Une baladine - Best Of 3CDSony
88697793442
Album
CD
12/11/2010
4:35I Couldn't Live Without Your Love - Hits, Classics & MoreBMG Rights
BMGCAT187DCD
Album
CD
01/12/2017

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.2 (Reviews: 5)

remy
Member
*****
Super

drogida007
Member
*****

4,7.

Voyager2
Member
*****
Die beiden bekannten Lieder aus der Rockoper "Jesus Christ Superstar" in einer interessanten Version.

LarkCGN
Member
*****
Meine ganz sicher nicht, Helen Reddys und Yvonne Ellimans gehen vor. Damit hatte Petula Clark 1972 noch einmal einen letzten Hit in UK (sieht man vom Downtown-Remix ab). # 47 und Ciao!

meikel731
Member
******
Meine Lieblingsversion dieses Titels.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.