Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Crying Through A Sleepless Night

Nummer

Jaar:1964
Muziek/Tekst:Tony Hatch
Producer:Tony Hatch
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
DowntownVogue
LD 666-30
Album
LP
1964
Thank YouPYE
7N 15606
Single
7" Single
1964
2:26Petula Clark Sings Tony HatchCastle
SELCD 537
Album
CD
1998

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 2)

oldiefan1
Member
****
mir ist das eine 4 wert

goodold70
Member
***
Dass ich nicht distanz- und kritiklos sämtliche Petula Clark-Nummern in höchste Wertungssphären emporzuheben pflege, soll die vorliegende Rezension beweisen. Trotz netter Midtempokonzeption eine latent tranige Nummer, welche insbesondere durch den müden Retrochor eher negativ berührt. Die Drei passt bestens.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.