Login
België (Vlaanderen)

Salvatore Adamo & Maurane - Tant d'amour qui se perd

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:Salvatore Adamo
Producer:Alain Cluzeau
Fabrice Ravel-Chapuis
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:45ZanzibarPolydor
981 312-7
Album
CD
20/10/2003
4:41Les 50 plus belles chansonsPolydor
530 224-4
Album
CD
12/05/2008
4:43Best OfPolydor
531 010-9
Album
CD
13/10/2008
4:02Le bal des gens bienPolydor
531342-5
Album
CD
10/11/2008
4:42Les n°1 de Salvatore AdamoPolydor
532 146-9
Album
CD
12/10/2009
»» alles tonen

Adamo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sans toi ma mie01/02/1963132
Amour perdu01/05/19631012
N'est-ce pas merveilleux?01/08/1963124
Tombe la neige01/12/1963216
Vous permettez, Monsieur?01/01/1964124
Quand les roses01/04/1964120
Si jamais01/06/1964220
Dolce Paola01/10/1964131
Les filles du bord de mer01/12/1964716
La nuit01/02/1965320
Elle...01/04/1965516
Mes mains sur tes hanches01/07/1965220
Viens ma brune01/10/1965114
J'aime01/12/1965414
Comme toujours01/12/1965157
Une mèche de cheveux26/03/1966414
Ton nom02/07/1966710
Inch' Allah28/01/1967415
Notre roman15/07/1967144
Une larme aux nuages14/10/1967414
J'ai tant de rêves dans mes bagages20/01/1968192
Des belles personnes (Salvatore Adamo)07/09/2013Tip: 90 
Lola et Bruno (L'amour n'a jamais tort) (Salvatore Adamo)02/01/2016Tip 
Ô femme (Salvatore Adamo)19/03/2016Tip 
Méfie-toi (Y'a pas plus gentil que moi) (Salvatore Adamo)03/03/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
D'amour - Ses plus grands succès11/10/19971515
Regards (Salvatore Adamo)18/04/1998404
C'est ma vie - Les plus grands succès11/10/20031518
La part de l'ange (Salvatore Adamo)20/01/2007705
Le bal des gens bien (Salvatore Adamo)22/11/2008605
Best Of - 3CD19/05/20121902
La grande roue (Salvatore Adamo)01/12/20124714
Adamo chante Bécaud (Salvatore Adamo)22/11/20148110
L'amour n'a jamais tort (Salvatore Adamo)13/02/20162312
Si vous saviez... (Salvatore Adamo)24/02/20181613
 

Maurane   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vesoul27/10/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Brel20/10/20182510
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 2)

fleet61
Member
***
... nicht so mein Ding ...

sanremo
Member
***
dank der großartigen Maurane noch eine 3...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.