Login
België (Vlaanderen)

Liliane Saint-Pierre - Eén moment met jou

Cover Liliane Saint-Pierre - Eén moment met jou
CD-Single
Polydor 567 934-2 (be)

Nummer

Jaar:1998
Muziek/Tekst:Miguel Wiels
Alain Vande Putte
Producer:Yannic Fonderie
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1998
CD-Single Polydor 567 934-2 (PolyGram) [be] / EAN 0731456793429
Toon detailsAlles beluisteren
1.Eén moment met jou
  4:06
2.In m'n bloed
  3:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:06Gewoon een vrouwPolydor
557 775-2
Album
CD
05/06/1998
4:06Eén moment met jouPolydor
567 934-2
Single
CD-Single
1998
4:05Soldiers Of LoveUniversal
018 9132
Album
CD
28/06/2002
4:03Vlaamse klassiekersUniversal
4734017
Album
CD
24/08/2018

Liliane Saint-Pierre   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Gotta Stop (Liliane)01/06/196458
Waarom... (Liliane)01/10/1964188
Verboden wensen (Liliane)01/09/1965134
Liefde alleen21/12/1985392
Soldiers Of Love02/05/1987410
Ik wil alles met je doen01/06/1996518
Ik kom zacht naar je toe26/10/19961813
Ik ben niet van jou15/03/1997288
Rio07/06/1997265
Geef me tijd (Get Ready! & Liliane St-Pierre)27/09/1997712
Verleiden31/01/1998422
Boven de wolken18/04/1998Tip: 11 
Bang voor de zomer04/06/2011Tip: 22 
Soldiers Of Love 201212/05/2012Tip: 37 
Met je ogen dicht20/10/2012Tip: 83 
Geef me adem27/04/2013Tip: 43 
Jij blijft altijd naast me staan07/12/2013Tip: 25 
Een pakkend lied05/04/2014Tip: 29 
Valerie05/07/2014Tip: 42 
Die ene wals03/01/2015Tip: 33 
Ik praat weer in m'n slaap18/04/2015Tip: 57 
Duizend mijlen19/09/2015Tip: 47 
Hou me nu maar vast05/12/2015Tip: 66 
Leen21/05/2016Tip: 35 
Ik leef27/05/2017Tip: 36 
Soldiers Of Love (30th Anniversary Edition) (Liliane Saint-Pierre feat. MANdolinMAN)02/12/2017Tip 
Sprong in het duister19/05/2018Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik ben wie ik ben12/04/1997237
Gewoon een vrouw13/06/1998392
Daglicht25/10/2014695
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)
05/06/2008 09:34
sanremo
Member
****
gute 4
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.