Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Hadise - My Man And The Devil On His Shoulder

Cover Hadise - My Man And The Devil On His Shoulder
CD-Single
Capitol 229101 (be)

Nummer

Jaar:2008
Label:CAPITOL
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Yves Gaillard
Hadise AÁıkgŲz
Producer:Yves Gaillard
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:14/06/2008 / Piek: 9 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 9 (V)

Tracks

06/06/2008
CD-Single Capitol 229101 (EMI) [be] / EAN 5099922910127
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Man And The Devil On His Shoulder
  4:34
2.A Song For My Mother
  3:32
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:35HadiseCapitol
2124952
Album
CD
06/06/2008
4:34My Man And The Devil On His ShoulderCapitol
229101
Single
CD-Single
06/06/2008
4:34Hit Club 2008 Vol. 2EMI
2277832
Compilatie
CD
27/06/2008

Hadise   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweat27/11/20041914
Stir Me Up21/05/20052212
Milk Chocolate Girl01/10/20051318
Ain't No Love Lost28/01/2006452
Bad Boy26/08/20062211
A Good Kiss22/09/2007288
My Body23/02/200889
My Man And The Devil On His Shoulder14/06/2008Tip: 9 
DŁm tek tek18/04/2009115
Fast Life11/07/2009Tip: 2 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweat19/11/2005525
Hadise14/06/20081910
Fast Life23/05/20091613
Şampiyon08/07/20171711
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.88 (Reviews: 8)

lonelyness
Member
*****
ok.

remember
Member
****
nicht schlecht..
06/07/2008 20:58
m_batsskie
Member
******
Leuk!
27/06/2008 20:34
tejotejo
Member
*
no thanx this time
22/06/2008 15:59
Muchana
Member
****
Mooi, maar of het gaat scoren? Dat betwijfel ik...
22/06/2008 14:48
Cheetah
Member
****
Vind het ook iets anders dat we van haar gewoon zijn maar het bevalt mij wel
18/06/2008 12:52
MUSICBOJ
Member
******
Leuk, opzwepend nummer.. Wèl wat anders dan we gewend zijn van Hadise.. Vind IK toch! Ik verhoog naar 6!
Laatst gewijzigd: 27/06/2008 23:41
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.