Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Leki - Near Me

Nummer

Jaar:2008
Muziek/Tekst:Muji Amuli
Karoline Kamosi
Nicolas Michel
Producer:Muji Amuli
Nicolas Michel
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:58MultiplicityFGX
0090908L
Album
CD
23/06/2008

Leki   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breakin' Out28/02/2004914
Crazy31/07/2004169
Latin Lover18/12/2004377
Throw 'm Up (Raw Jawz feat. Leki)12/03/2005318
Spread My Wings26/11/20052110
One Love (Ali feat. Leki)04/02/2006217
Sitting In My Car (Leki feat. BabyBang & M.I.S.T.A.)04/11/2006382
Over The Rainbow29/03/20081015
Baby (Leki feat. Nile Rodgers)16/08/2008Tip: 7 
They Don't Know04/10/2008Tip: 20 
Love Me Another Day (Leki & The Sweet Mints)04/04/2009275
Elvis (Leki & The Sweet Mints)04/07/2009Tip: 9 
Get Over02/06/2012Tip: 40 
Le Congo07/12/2013Tip: 69 
Sinterklaas die goeie heer (Leki, Cathťrine en Anja (De Madammen))06/12/2014Tip: 85 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breakin' Out07/08/2004288
Warrior Girl17/12/20053614
Multiplicity05/07/2008584
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.