Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Il faut trouver le temps d'aimer

Cover Petula Clark - Il faut trouver le temps d'aimer
7" Single
Vogue V 45 1707

Nummer

Jaar:1970
Muziek/Tekst:Catherine Desage
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Piek: 19 / Weken: 14 (W)

Tracks

1970
7" Single Vogue V 45 1707
Toon detailsAlles beluisteren
1.Il faut trouver le temps d'aimer
2.Le petit chien noir
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Il faut trouver le temps d'aimerVogue
V 45 1707
Single
7" Single
1970
Le petit chien noirVogue
EPL 8687
Single
7" EP
1970
C'est le refrain de ma vieVogue
SLD 773
Album
LP
1971
2:29Love Story - Weltstars singen und spielen Francis LaiAriola Montana
204 200-365
Compilatie
LP
1981
2:31Anthologie vol. 7 (1968/1970)Wagram
3071982
Album
CD
2001

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

bussibär
Member
****
Befriedigendes Lied aus dem MC-Sampler: "Love Story - Weltstars Singen Und Spielen Francis Lai".
24/06/2008 10:02
sanremo
Member
****
gut
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.