Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Melody Man

Cover Petula Clark - Melody Man
7" Single
Vogue DV 11047 (de)

Nummer

Jaar:1970
Muziek/Tekst:Tony Cole
Heinz Korn
Coverversie van:Petula Clark - Melody Man [englische Version]
Gecoverd door:Agnetha Fältskog (Spela vår sång)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1970
7" Single Vogue DV 11047 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Melody Man
2:26
2.Nimm' Dir die Zeit
2:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:26Melody ManVogue
DV 11047
Single
7" Single
1970
Stars für GrzimekModel
CDMDINT 9896
Compilatie
LP
1970
Stars und Hits [1970]Mode
CDMDINT 9899
Compilatie
LP
1970
C'est le refrain de ma vieVogue
SLD 773
Album
LP
1971
2:26Anthologie vol. 7 (1968/1970)Wagram
3071982
Album
CD
2001

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.78 (Reviews: 9)

Der_Nagel
Member
****
gibt von diesem Stück auch eine schwedische Version von Agnetha Fältskog (Spela vår sång), akzeptabel, knapp aufgerundete 3.5…

poirot1937
Member
*****
Gefällt mir sehr gut!

remember
Member
***
Aufgepeppter Schlager, war noch nie meins.

meikel731
Member
*****
Cooler Song.

Rothus
Member
*****
Stimme voll zu, richtig gut.
Laatst gewijzigd: 31/10/2011 22:38

Fritz260449
Member
*****
gefällt mir sehr gut

oldiefan1
Member
******
Sehr schöner Oldie

hugibaz
Member
*****
Toller Song
24/06/2008 09:41
sanremo
Member
*****
Single aus 1970
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.