Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Das Pop - Forever

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Das Pop
Producer:Phil Vinall
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:50I ♥Play It Again Sam
PIASB 035 CDX / 941.0035.26
Album
CD
13/10/2000
4:19De Afrekening 24Play It Again Sam
442.0004.020
Compilatie
CD
29/06/2001

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

gherkin
Member
****
Uit de tijd dat Bent minder bekend was maar wel al fijne muziek wist af te leveren.

Der_Nagel
Member
****
Belgischer Indie Electro Pop, die Band hat hier doch herumexperimentiert – gut – 4+…
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.