Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Das Pop - The Love Program

Cover Das Pop - The Love Program
CD-Maxi
Play It Again Sam PIASB 048 CD / 941.0048.122 (be)

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Das Pop
Producer:Phil Vinall
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

02/07/2001
CD-Maxi Play It Again Sam PIASB 048 CD / 941.0048.122 (PIAS) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Love Program (Radio Remix)
4:16
2.The Love Program (I ♥ Version)
3:32
3.The Love Program (Barabass Jungle Edit)
4:28
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:32I ♥Play It Again Sam
PIASB 035 CDX / 941.0035.26
Album
CD
13/10/2000
Radio Remix4:16The Love ProgramPlay It Again Sam
PIASB 048 CD / 941.0048.122
Single
CD-Maxi
02/07/2001
I ♥ Version3:32The Love ProgramPlay It Again Sam
PIASB 048 CD / 941.0048.122
Single
CD-Maxi
02/07/2001
Barabass Jungle Edit4:28The Love ProgramPlay It Again Sam
PIASB 048 CD / 941.0048.122
Single
CD-Maxi
02/07/2001
4:11De Afrekening 26SMM
505253 2
Compilatie
CD
30/11/2001
»» alles tonen

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
*****
Zeer tof klinkend liedje van Das Pop.

Der_Nagel
Member
****
Radio Remix: Indie-Dance-Pop mit sogar etwas Disco, ordentliche Scheibe der Belgier - 3.75...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.