Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Basto! feat. I-Fan - Kiss Yourself

Cover Basto! feat. I-Fan - Kiss Yourself
Cover

Nummer

Label:TOP/NEWS
Distributeur:NEWS
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:12/07/2008 / Piek: 1 / Weken: 11


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Jin Sonic Tranceformation Edit3:51Top Selection 6541 / N.E.W.S.
N01.2353.020
Compilatie
CD
30/05/2008
Jin Sonic Tranceformation6:51Serious Beats 58541 / N.E.W.S.
N01.2425.025
Compilatie
CD
08/08/2008
2:54Top Request 10Mostiko
22 22636-2
Compilatie
CD
29/08/2008

I-Fan   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Remember (Funkerman feat. I-Fan)24/01/2009Tip: 12 
 

Jef Martens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rock With You (Basto!)11/02/2006249
On My Own (Peter Luts & Basto!)12/04/20083111
Out There (John Dahlbšck feat. Basto!)21/03/2009Tip: 6 
Gregory's Theme (Basto!)05/02/20111210
Again And Again (Basto)12/11/2011Tip: 36 
I Rave You (Basto)14/07/2012Tip: 33 
Stormchaser (Basto)09/03/2013Tip: 71 
Bend And Break (Basto Remix) (Basto vs. Keane)14/09/2013Tip: 15 
Keep On Rocking (Basto)22/03/2014Tip: 36 
Hougabouga (Zeppe & Zikki feat. Jacques Vermeire & Jef Martens)06/12/2014372
Hold You (Basto)09/05/2015217
Unicorn (Basto & Natasha Bedingfield)12/03/2016Tip 
Sexy (Basto feat. Nat Conway)18/08/2018Tip 
Sunrise (Basto)20/10/2018Tip 
Nimbus (Peter Luts & Basto)23/03/2019Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Der_Nagel
Member
****
Jin Sonic Tranceformation Dub: passable Electro-House-Nummer - 4*...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.