Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Groove Armada - But I Feel Good

Cover Groove Armada - But I Feel Good
Cover

Nummer

Jaar:2003
Label:JIVE
Distributeur:BMG
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:13/09/2003 / Piek: 21 / Weken: 2


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:18LoveboxJive
82876535792
Album
CD
27/06/2003
3:10Humo's Top 2003EVA
5954712
Compilatie
CD
05/12/2003
5:18Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88697738452
Album
CD
23/07/2010

Groove Armada   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I See You Baby22/01/2000Tip: 3 
Superstylin'15/09/2001482
My Friend17/11/2001Tip: 2 
Easy24/05/2003Tip: 12 
Are "Friends" Electric?15/03/2008Tip: 25 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye Country (Hello Nightclub)29/09/2001451
The Best Of16/10/2004454
Soundboy Rock19/05/2007634
Black Light13/03/2010971
Little Black Book18/07/2015664
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.92 (Reviews: 12)

silvm
Member
****
Ok...

drogida007
Member
****

Locker flockig vom Hocker.

AquavitBoy
Member
****
Wieder ein origineller Titel. Aber auch hier könnten die Vocals mal nerven. Oder ich täusche mich und der Song wird mir mal besser gefallen.

Der_Nagel
Member
****
nettes Bläserspiel bei diesem groovenden Dance-Track – 4*…

#50 im September 2003 in UK…
Laatst gewijzigd: 21/09/2011 21:34

alleyt1989
Member
**
yuk

zsczsc
Member
**
Nee, weniger.
17/08/2007 12:34
miss_grace
Member
****
Nicht schlecht
25/05/2007 14:54
Beastmaster
Member
****
klingt zwar phasenweise oxufa, aber dementsprechend auch heiter (aufgerundet zu 4*)
01/01/2006 13:24
Pacadi
Member
****
gute-laune-song
08/07/2005 17:14
Musicfreak
Member
******
But I Feel Good - But I Feel High...was für ein Abgang dieses Albums...das war die 3. Singleauskopplung...so stelle ich mir zeitgenössische dancemusic vor! Ska mit modernen Beats einfach genial!
Laatst gewijzigd: 08/07/2005 17:22
10/06/2005 01:02
fuedlibuerger
Staff
*****
finde ich einfach cool und lüpfig
19/01/2005 23:43
÷kkel
Member
****
Okee
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.