Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Salvation

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:36Along Came A SpiderSteamhammer
90602
Album
CD
25/07/2008
4:36Along Came A SpiderUniversal
2496338
Album
CD
18/02/2011
Acoustic Unplugged4:50Along Came A SpiderUniversal
2496338
Album
CD
18/02/2011

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019343
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.38 (Reviews: 8)

fleet61
Member
****
... okay ...

pwill
Member
****
Na, man hört es schon an seiner Stimme. Aber typisch für ihn ist der Song und der gesamte Sound nicht unbedingt. Den kennt man durchaus bombastischer - und vor allem präsenter.

variety
Member
****
Tja, da bin ich überrascht. Ist das tatsächlich Alice Cooper? Ja, aber könnte sonstwer sein... 4+

remember
Member
****
ziemlich gut, in etwa 4.5

Skullface
Member
******
Ein genialer Ohrwurm.
Laatst gewijzigd: 06/10/2008 11:00

Koumbianer
Member
****
Konzeptlos-solides Geträller wie auf der ganzen Scheibe.

Belze
Member
*****
...kannte ich bisher nicht, geht sofort ins Ohr...

Homer Simpson
Member
****
annehmbare Rockballade
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.