Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Hey Girl

Cover Billy Joel - Hey Girl
Cover

Nummer

Jaar:1997
Muziek/Tekst:Gerry Goffin
Carole King
Producer:Peter Asher
Don DeVito
Coverversie van:Freddie Scott - Hey Girl
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:57Greatest Hits Vol. IIIColumbia
01-488236-10
Album
CD
18/08/1997
3:57The Complete Hits Collection: 1973-1997Columbia
504502 2
Album
CD
14/10/1997
3:57The EssentialOde / Epic / Legacy
88697760822
Album
CD
01/10/2010

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.08 (Reviews: 12)

vancouver
Member
****
solide gecovert

drogida007
Member
****

Gutes Cover.

ulver657
Member
***
berührt mich wenig bis gar nicht...

Werner
Member
****
...durchschnittliche vier...

fleet61
Member
****
... haarscharf an 3 vorbeigeschlittert ...

nirvanamusic87
Member
****
This is really good and a good music video also. Don't know why it didn't chart anywhere.

Widmann1
Member
****
geht an mir vorbei

remember
Member
*****
ein wunderschönes Ray Charles cover, eine schande das ich erst das 5te review dazu verfasse..

variety
Member
***
Nein, diese Version war definitiv nicht nötig. US-Grössenwahnsinn-Bombast-Stimmung. Das Saxophon rettet den 3. *. --3.
12/03/2008 17:26
mickihamster
Member
******
ein Song zum Träumen
24/11/2004 20:23
Phil
Staff
****
gibt noch knapp eine 4
07/05/2004 15:05
southpaw
Member
****
King/Goffin-Komposition, schon mehrfach eingespielt.
Diese Version gehört ins obere Mittelfeld.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.