Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Light As The Breeze

Nummer

Jaar:1995
Muziek/Tekst:Leonard Cohen
Producer:Steven Lindsey
Tony Brown
Coverversie van:Leonard Cohen - Light As The Breeze
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:11Tower Of Song - The Songs Of Leonard CohenA&M
540 259-2
Compilatie
CD
02/10/1995
6:12Greatest Hits Vol. IIIColumbia
01-488236-10
Album
CD
18/08/1997
6:14The Complete Hits Collection: 1973-1997Columbia
504502 2
Album
CD
14/10/1997

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191345
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.12 (Reviews: 8)

Der_Nagel
Member
****
sollte, was das Tempo anbelangt, niemanden gross überfordern…knapp aufgerundete 3.5 für dieses Stück mit Pianospiel und Mundharmonika…

Mikele158
Member
****
Nicht schlechter als das Original. Reicht aber auch nur für 4*

remember
Member
****
Auch gelungener als im Original.
Laatst gewijzigd: 17/06/2014 23:37

Widmann1
Member
****
nicht gut, aber halt Billy
10/10/2007 20:17
Homer Simpson
Member
****
...gut...
22/08/2007 13:58
variety
Member
*****
Irgendwie erinnert mich dieses Lied an irgendein anderes..., aber an welches? Eine Spur zu lange, aber dennoch eine klare 5.
==> Jetzt habe ich es oben gelesen: LC natürlich...
Laatst gewijzigd: 22/08/2007 14:00
24/11/2004 20:25
Phil
Staff
****
gut
07/05/2004 15:08
southpaw
Member
****
Höchst interessante lyrics ;-)) ... aber musikalisch eher langweilige Leonard Cohen-Nummer.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.