Login
België (Vlaanderen)

Carlos Santana & Mahavishnu John McLaughlin - Naima

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:John Coltrane
Coverversie van:John Coltrane - Naima
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:09Love Devotion SurrenderColumbia
KC 32034
Album
LP
20/07/1973
3:09Dance Of The Rainbow SerpentColumbia / Legacy
COL 489323 2
Album
CD
08/08/1995
3:14Pure... ChilloutSony
88697915002
Compilatie
CD
06/06/2011

Santana   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jingo24/01/1970112
She's Not There04/02/1978713
I'll Be Waiting01/07/1978203
Well All Right16/12/1978262
Hold On18/09/1982196
They All Went To Mexico (Carlos Santana feat. Booker T. Jones and Willie Nelson)23/07/198358
Say It Again13/04/1985223
The Healer (John Lee Hooker feat. Carlos Santana & The Santana Band)31/03/1990127
Smooth (Santana feat. Rob Thomas)11/03/2000306
Maria Maria (Santana feat. The Product G&B)29/04/2000616
Corazón espinado (Santana feat. Maná)12/08/2000Tip: 12 
Dirty Dancin' (The Product G&B feat. Carlos Santana)30/03/2002Tip: 16 
The Game Of Love (Santana feat. Michelle Branch)19/10/2002Tip: 2 
Illegal (Shakira feat. Carlos Santana)18/11/20062215
Into The Night (Santana feat. Chad Kroeger)20/10/20072410
While My Guitar Gently Weeps (Santana feat. India.Arie & Yo-Yo Ma)02/10/2010501
Dar um jeito (We Will Find A Way) (Santana & Wyclef feat. Avicii & Alexandre Pires)17/05/2014Tip: 16 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Supernatural05/02/2000235
The Ultimate Collection25/03/2000819
Shaman02/11/2002346
All That I Am12/11/2005525
Ultimate Santana03/11/2007519
Guitar Heaven - The Greatest Guitar Classics Of All Time25/09/2010177
Shape Shifter19/05/2012828
Corazón10/05/2014676
Santana IV23/04/20162511
Santana IV - Live At The House Of Blues Las Vegas05/11/20161202
Power Of Peace (The Isley Brothers - Santana)05/08/20171041
 

John McLaughlin   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.29 (Reviews: 7)

klamar
Member
***
... naja ... höre hier leider nicht die große Kunst ...

ul.tra
Member
***
langweilig

remember
Member
****
Genau deswegen habe ich auch Gitarre gelernt. So die Akustikgitarre(n) klingen zu lassen, ist hohe Kunst!
Gesamt gesehen aber nur 4.5 abgerundet.
Laatst gewijzigd: 14/05/2016 00:24

Der_Nagel
Member
***
mässig spannendes Gitarren-Instrumental – 3*…

fleet61
Member
**
... hmm ...

HeikeHoerig66
Member
***
Nicht überzeugend. Spieltechnisch etwas dünn geraten.

Homer Simpson
Member
*****
Zwei akustische Gitarren spielen den Klassiker von John Coltrane in einer sehr ungewohnten Art
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.