Login
België (Vlaanderen)

Mylène Farmer & Khaled - La poupée qui fait non (Live)

Cover Mylène Farmer & Khaled - La poupée qui fait non (Live)
Cover

Nummer

Jaar:1997
Label:POLYDOR
Distributeur:POLYGRAM
Muziek/Tekst:Michel Polnareff
Franck Gérald
Coverversie van:Michel Polnareff - La poupée qui fait non
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
fr  Piek: 6 / Weken: 8
be  Piek: 5 / Weken: 18 (W)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Live Bercy 19964:30Live à BercyPolydor
537 064-2
Album
CD
18/07/1997

Khaled   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Didi15/08/1992501
Aïcha02/11/19962517
Henna (Cameron feat. Khaled)08/07/2006Tip: 8 
C'est la vie22/09/2012525
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sahra15/02/19972423
Hafla28/03/1998283
C'est la vie06/10/201213512
 

Mylène Farmer   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pourvu qu'elles soient douces11/02/1989292
Désenchantée06/07/19911810
Fuck Them All02/04/2005Tip: 17 
À l'ombre08/12/2012Tip: 75 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Innamoramento17/04/1999402
Avant que l'ombre...16/04/2005486
Point de suture06/09/2008325
N°5 On Tour19/12/2009991
Bleu noir11/12/2010723
Monkey Me15/12/2012298
Timeless 201321/12/2013823
Interstellaires14/11/2015216
Désobéissance06/10/2018195
Live 201926/10/2019472
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 9)

Maylaya
Member
******
sehr gut!

rien100
Member
******
Prachtige cover van het nummer van Michel Polnareff.

Stendarr
Member
****
Solides Duett mit Khaled, leider nicht der große Wurf, den man erwarten könnte.

remember
Member
***
weniger..

Paperinik
Member
******
Sehr gut!

27/12/2006 00:01
sanremo
Member
****
4+
22/10/2004 00:44
Phil
Staff
*****
sehr gut
09/05/2004 07:52
phil70
Member
*****
ganz angenehmes duett. knappe 5. keine ahnung, ob's hier ne studiofassung gibt, kenne den song jedenfalls nur als liveversion.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.